Kegiatan Sosial

SHENZHEN LONNMETER GROUP tansah netepi filosofi perusahaan "nggawe intelijen pangukuran luwih akurat", lan komitmen kanggo riset lan pangembangan, produksi lan dodolan alat ukur cerdas kanggo mbantu kabeh lapisan masyarakat nambah efisiensi produksi lan kualitas produk.Wis nggawe kontribusi penting kanggo pangembangan industri manufaktur China.Ing wektu sing padha, minangka perusahaan teknologi industri instrumen cerdas global, ZhongCe Langyi Intelligent Manufacturing Group (LONNMETER) uga nggatekake tanggung jawab sosial perusahaan, kanthi aktif menehi bali menyang masyarakat, lan ngupayakake pembangunan sing lestari.

Ing babagan perlindungan lingkungan

SHENZHEN LONNMETER GROUP njupuk perlindungan lingkungan minangka tanggung jawab dhewe lan menehi perhatian kanggo nyuda pengaruh perusahaan ing lingkungan.Perusahaan terus-terusan nguatake kontrol pelepasan polutan ing proses produksi, nggunakake bahan lan bahan mentah sing ramah lingkungan, lan nyuda tingkat kerusakan lingkungan sabisa-bisa.Ing wektu sing padha, perusahaan uga nyengkuyung konsep manufaktur ijo, nyengkuyung cara produksi "kurang karbon, perlindungan lingkungan, lan hemat energi", lan nyumbang kanggo promosi perlindungan lingkungan lan pembangunan sing lestari.

Ing babagan pendidikan

SHENZHEN LONNMETER GROUP tansah ngutamakake pendidikan ilmu lan teknologi lan pelatihan personel.Nalika nambah kemampuan teknis dhewe, uga aktif promosi kegiatan kayata pendhidhikan ilmu pengetahuan lan teknologi pemuda lan inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi universitas, supaya bisa ngembangake bakat ing mangsa ngarep.Bakat teknologi nggawe dhasar.

Ing babagan masyarakat

SHENZHEN LONNMETER GROUP, minangka perusahaan teknologi tinggi, tansah nganggep tanggung jawab sosial minangka bagéyan penting nalika ngoperasikake bisnis, lan terus-terusan nguatake implementasine tanggung jawab sosial perusahaan, supaya bisa ningkatake pembangunan sing lestari lan ningkatake keharmonisan sosial , Nggawe citra perusahaan sing apik lan menehi kontribusi positif.