BABAGAN AWAKE DHEWE

Gawea intelijen pangukuran luwih akurat!

SHENZHEN LONNMETER GROUP minangka perusahaan teknologi global industri instrumen cerdas.Perusahaan kasebut fokus ing R&D, produksi, penjualan, lan layanan produk instrumental.Bisnis kalebu pangukuran cerdas, kontrol cerdas, ngawasi lingkungan, lan sapiturute. Perusahaan wis dibangun ing pirang-pirang merek kayata LONN, CMLONN, WENMEICE, BBQHERO, lsp.

Klik Kanggo Ndeleng Liyane
  • Pelanggan sing marem

    Pelanggan sing marem

  • Jumlah Karyawan

    Jumlah Karyawan

  • Negara Ekspor

    Negara Ekspor

  • Taun Pengalaman

    Taun Pengalaman

BABAGAN AWAKE DHEWE

LONNMETER GROUP

SUB-MEREK

Instrumen Pintar Genggam

Didegake ing taun 2013, misi LONN yaiku nyedhiyakake instrumen cerdas industri lan alat pangukuran lingkungan sing berkualitas kanggo pasar global.Minangka mitra koperasi sing bisa dipercaya, LONN nawakake macem-macem produk sing inovatif lan dipercaya kualitas kanggo nyukupi kabutuhan industri lan aplikasi sing beda-beda.

Klik Kanggo Ndeleng Liyane
Instrumen Pintar Genggam

Pimpinan Instrumen Pintar

Inti merek lonnmeter yaiku produksi instrumen industri, kayata meter aliran massa, viscometer, meter kepadatan, pemancar tekanan, lan liya-liyane, sing diekspor menyang luwih saka 300 negara ing saindenging jagad.

Klik Kanggo Ndeleng Liyane
Pimpinan Instrumen Pintar

Ahli Termometer

Didegaké ing 2014, minangka anak perusahaan saka LONNMETER, WENMEICE komitmen kanggo nyedhiyakake produk pangukuran suhu sing dhuwur, presisi dhuwur, lan cerdas.WENMEICE fokus ing nyediakake solusi total kanggo kontrol industri, ngawasi lingkungan lan aplikasi industri kayata laboratorium, pusat pangan, chain kadhemen, etc.

Klik Kanggo Ndeleng Liyane
Ahli Termometer

"Ngomong" termometer BBQ

BBQHERO minangka sub-merek LONNMETER.Produk kasebut yaiku termometer panganan cerdas nirkabel.Merek kasebut didegake ing Mei 2022. Kanthi BBQHERO, sampeyan bisa ngatur panganan sing enak dhewe kanthi ngawasi suhu lan dadi master barbecue.

Klik Kanggo Ndeleng Liyane

logo

SEJARAH ENTERPRISE

  • 2013

    Merek LONN diadegake, utamane ngekspor instrumen industri, tekanan, level cairan, aliran, suhu, lan liya-liyane menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad!

  • 2014

    Wenmeice Industrial Co., Ltd. (merek wenmeice) didegaké kanggo fokus ing produk pangukuran suhu cerdas dhuwur.

  • 2016

    Nggawe merek CMLONN, fokus ing R&D, produksi lan dodolan instrumen online kayata kapadhetan, viskositas, konsentrasi lan kualitas.

  • 2017

    Markas grup iki diadegaké ing Shenzhen.SHENZHEN LONNMETER GROUP, sing nggabungake sumber daya hulu lan hilir industri instrumen kanggo nggedhekake nilai perusahaan!

  • 2019

    Madegake institusi riset lan pangembangan ing Shenzhen Zhonggong Jingcewang (Shenzhen) Technology Co., Ltd., fokus ing riset lan pangembangan produk anyar!

  • 2022

    Ngadegake merek BBQHERO sing fokus ing produk pangukuran suhu cerdas nirkabel, produk kasebut utamane digunakake ing pangukuran lan kontrol rantai kadhemen breeding panganan pawon lan industri liyane!

  • 2023

    Madegake basis produksi instrumen lingkungan Hubei Instrument Manufacturing Co., Ltd.

  • SHENZHEN LONNMETER GROUP

    • Brand_ico (2)
    • Brand_ico
    • 网站主品牌
    • BBQHERO