Profil Grup

zhongcelangyi

SHENZHEN LONNMETER GROUP minangka perusahaan teknologi industri instrumen cerdas global.Klompok iki kantor pusat ing Shenzhen, pusat inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi China.Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan anteng, wis kawangun koleksi riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan.Perusahaan klompok pangukuran, kontrol cerdas, pemantauan lingkungan lan seri produk proyek liyane.

Klompok iki nduweni 7 basis produksi profesional, 71 personel profesional lan teknis, lan luwih saka 440 teknisi produksi.Kualitas produk stabil lan wis menang akeh penghargaan.Perusahaan wis entuk 37 paten nasional kanggo riset lan pangembangan, lan produke wis lulus 19 sertifikasi internasional kayata CEFCC, FDA, lan TUV.

Basis Produksi
Negara Ekspor
+
Ngawula Pangguna

Produk perusahaan grup kasebut diekspor menyang 134 negara ing saindenging jagad, diwenehake dening 62 agensi, lan nglayani 260.000 pangguna kanthi total.Utamane diekspor menyang Jerman, Inggris, Prancis, Amerika Serikat, Rusia, Singapura, Korea Selatan, Vietnam, Indonesia lan negara liya.Produk kasebut utamane digunakake ing industri petrokimia, industri panganan, industri biopharmaceutical, industri tenaga listrik, industri bahan bangunan lan industri liyane, nglayani PetroChina, Sinopec, Yanchang Petroleum lan perusahaan liyane, nglumpukake pengalaman industri sing sugih lan solusi sakabèhé kanggo mbantu perusahaan nambah efisiensi deteksi cerdas.

423