Sajarah Pangembangan

SHENZHEN LONNMETER GROUP Path Development

  • 2013

    Wiwit panyiapan merek LONN ing 2013, kita utamane fokus ing produksi instrumen industri kayata tekanan, tingkat cairan, aliran, suhu, lan liya-liyane, lan ngekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah.

  • 2014

    Ing 2014, dheweke ngedegake Wenmeibing Industrial Co., Ltd. lan merek Wenmeibing, fokus ing produk pangukuran suhu cerdas dhuwur.

  • 2016

    Nggawe merek CMLONN, fokus ing R&D, produksi lan penjualan instrumen online kayata kepadatan, viskositas, ...

  • 2017

    Markas grup iki diadegaké ing Shenzhen.SHENZHEN LONNMETER Group, kang...

  • 2019

    Madegake lembaga riset lan pangembangan ingShenzhen Zhonggong Jingcewang (Shenzhen) Technology Co., Ltd.,.

  • 2022

    Ngadegake merek BBQHERO sing fokus ing produk pangukuran suhu cerdas nirkabel

  • 2023

    Madegake basis produksi instrumen lingkungan Hubei Instrument Manufacturing Co., Ltd.