LONNMETER

朗恩机电 (19)
朗恩机电 (15)
朗恩机电 (17)

Njupuk sampeyan ngerti LONNMETER GROUP

 

LONNMETER GROUP minangka perusahaan teknologi sing misuwur ing donya kanthi spesialisasi ing pabrik instrumen cerdas.Perusahaan iki duwe kantor pusat ing Shenzhen, wilayah inti pusat inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi China, lan wis ngalami pembangunan sing stabil sajrone sepuluh taun kepungkur.LONNMETER GROUP wis dadi organisasi lengkap sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.Portofolio produk nyakup macem-macem pangukuran cerdas, kontrol lan solusi pemantauan lingkungan.Ing pimpinan LONNMETER GROUP, sawetara entitas wis nyumbang kanggo sukses perusahaan.Iki kalebu ZG Precision King (Shenzhen) Electronic Technology Co., Ltd., tanggung jawab kanggo riset lan pangembangan;Langen Electromechanical (Xi'an) Equipment Co., Ltd., nangani operasi;Wenmeice (Xi'an) Industrial Co., Ltd., fokus ing produksi;lan Zhongce Langyi (Xi'an) Smart Manufacturing Technology Co., Ltd. nyedhiyakake layanan.LONNMETER GROUP duweni pitung basis produksi profesional, tim 71 ahli teknis sing duwe bakat lan luwih saka 440 buruh trampil, njamin standar kualitas paling dhuwur sajrone operasi.

Kualitas produk sing apik banget sing diwenehake dening LONNMETER GROUP wis entuk akeh penghargaan.Nganti saiki, Langmit Group wis entuk 37 paten nasional kanthi inovasi terobosan.Kajaba iku, produke wis kasil ngliwati 19 sertifikasi internasional kalebu FDA, CE, FCC, lan sertifikasi bukti bledosan.

LONNMETER GROUP duwe sawetara merek sing nyedhiyakake macem-macem segmen pasar.Merek kasebut kalebu Zhongce Lavida, CemiLang(R), CemiLang(R), LONN(R), LONNTHERMO, LONNMETER lan BBQHERO.Saben merek dipanggonke kanthi unik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan tartamtu lan menehi solusi pangukuran lan kontrol cerdas sing komprehensif.Komitmen LONNMETER GROUP kanggo keunggulan lan inovasi terus mimpin sukses.Perusahaan kasebut fokus banget ing riset lan pangembangan, supaya tetep dadi pimpinan ing kemajuan teknologi lan tren pasar.Dedikasi iki ngidini LONNMETER GROUP nyedhiyakake produk canggih sing ora mung nyukupi standar industri, nanging ngluwihi pangarepan pelanggan.

Ringkesan, LONNMETER GROUP minangka pimpinan donya ing teknologi instrumentasi cerdas.Kanthi baris produk lengkap, prasetya kanggo kualitas lan inovasi terus-terusan, perusahaan wis dadi partner dipercaya pelanggan ing saindhenging donya.LONNMETER GROUP ngupayakake keunggulan supaya tetep dadi sing paling ngarep ing industri, menehi solusi inovatif sing mbantu bisnis lan industri berkembang ing lingkungan teknologi sing terus berkembang.