Tim R&D

LONNMETER-Tim Teknis

LONNMETER GROUP duweni pitung basis produksi profesional, luwih saka 71 personel profesional lan teknis, lan luwih saka 440 buruh trampil.Kualitas produk dhuwur, lan perusahaan wis menang akeh penghargaan.Saiki, perusahaan wis entuk 37 paten riset lan pangembangan nasional, lan produke wis lulus 19 sertifikasi internasional kayata CE, FCC, FDA, lan TUV.Tim teknis SHENZHEN LONNMETER GROUP minangka kekuatan inti perusahaan.Kanthi kekuatan teknis sing kuwat, wis nindakake riset lan pangembangan sing jero babagan produk anyar lan teknologi anyar ing industri instrumen cerdas.Tim kasebut kerja keras kanggo ngetutake tren industri lan nggawe terobosan gedhe ing pangembangan produk anyar.

 

1692779191989